Alarmering

De Antenna Zorgtelefoon (NU OOK TE HUUR)

Uw bewaker en assistent altijd binnen handbereik

De Antenna Zorgtelefoon is een automatische alarmkiezer met spreekverbinding en synthetische spraak. Speciaal ontwikkeld voor bejaarden en gehandicapten, maar ook geschikt voor iedereen die een modern, draadloos alarm en beveiligingssysteem op prijs stelt. Of u nu zelfstandig woont, in een aanleunwoning, verzorgingsflat of bejaardencentrum, de Zorgtelefoon is uw bewaker en assistent.

Met een druk op de knop alarmeert u buren, familie in de stad of een alarmcentrale.
De Zorgtelefoon kiest een voorgeprogrammeerd telefoonnummer, als eerste bijvoorbeeld de buren. Nemen deze de telefoon niet op binnen een bepaalde tijd, dan kiest de Zorgtelefoon het volgende voorgeprogrammeerde nummer, bijvoorbeeld familie of een alarmcentrale. De Zorgtelefoon gaat net zolang door tot iemand gevonden is. Alarm maakt u door indrukken van de knop op het toestel zelf, via de knop op de draadloze hals- en polszender of via een vast gemonteerde (bijvoorbeeld in de badkamer), draadloze knop. Daarnaast is de Antenna Zorgtelefoon een beveiligingssysteem. U kunt draadloze brandmelders (optisch), draadloze inbraakdetectors (contact, glasbreuk, Passief infrarood) en draadloze alarmknoppen en en -trekkers in uw pand aanbrengen. Tot tien automatische alarmgevers is mogelijk. Bij alarm kiest de Zorgtelefoon ook hier weer achtereenvolgens een reeks voorgeprogrammeerde telefoonnummers, net zolang tot ergens de telefoon wordt opgenomen.

Wordt door uw hulpoproep of door een automatisch alarm een telefonische verbinding tot stand gebracht dan zorgt een ingebouwde synthetische stem (spraakchip) ervoor dat de ontvanger ge´nformeerd wordt waar het alarm vandaan komt en van welke melder. Heeft u zelf hulp ingeroepen dan kunt u daarna spreken met de hulpverlener of alarmcentrale. De synthetische stem helpt u ook bij het programmeren van uw toestel.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Home

Maaltijden

Overige

Klantenservice